ERP bouw-pakket op maat van bouwbedrijven, dat is Bouwsoftware365

Doorgroeien naar ERP voor de bouw vanuit Bouwsoftware365

Bouwbedrijven die groeien willen na verloop van tijd ook hun ERP Bouw oplossing nog verder kunnen uitbreiden. En ook hiervoor kunnen zij op ons rekenen!

U kan vanuit Bouwsoftware365 doorgroeien naar een grotere ERP software, en u kan bij ons ook terecht voor specifieke CRM voor de bouw.

ERP voor de bouw

Vanuit Bouwsoftware365 kan u doorgroeien naar software voor extra afdelingen en naar een volledig ERP-pakket voor de bouw. Want ook deze software kunnen wij u perfect leveren. De software ziet er net zo vertrouwd uit als Bouwsoftware365 maar biedt u gewoon nog meer mogelijkheden.

In onze ERP-oplossing vindt u bovenop Bouwsoftware365 ook software voor de volgende afdelingen:

 

  • HRM en personeelsbeheer
  • Koppeling met sociaal secretariaat
  • Services- en onderhoudsbeheer
  • Magazijnbeheer, scanning en logistiek
  • Apps
  • Grafische planningen
  • Nog meer rapporteringen

Waarom zou u voor een ERP bouw-oplossing moeten kiezen?

Een ERP-software of voluit een Enterprise Resource Planning software is geïntegreerde bedrijfssoftware. Het kan gebruikt worden door alle afdelingen van uw bouwbedrijf. ERP bouw brengt alle bedrijfsgegevens op een overzichtelijke en eenvoudige manier onder in één softwareprogramma. Hierdoor kan uw bouwbedrijf transparanter, efficiënter en sneller gaan werken en bovendien kan u hierdoor dubbel werk vermijden.

Bij de keuze van ERP voor de bouw in uw bouwbedrijf kiest u voor een stijging van de efficiëntie voor uw bedrijf in het algemeen maar ook voor een stijging van de efficiëntie binnen elke individuele afdeling. Voor elke mogelijke afdeling binnen uw bedrijf bestaat een passende module die naadloos in het ERP-systeem gepast kan worden en naadloos afgestemd kan worden met de andere modules. Ter voorbeeld van een aantal mogelijke modules als onderdeel van het ERP-pakket staat hieronder een kort overzicht:

N

Calculatie

N

Aankoop

N

HRM

N

Vorderingsstaten

N

Boekhouding

N

Services

N

Logistiek

N

Voorraad

N

Soc. Secretariaat

N

Verkoop

N

CRM

N

Projectbeheer

N

Financiën

N

Planning

N

Nacalculatie

N

Rapportering

N

Urenregistratie

N

Track and Trace

bouwsoftware365 be picture 101

Hoe kiest u de juiste partner voor de implementatie van uw ERP bouw?

De keuze van de juiste partner voor de implementatie van uw bouwsoftware is cruciaal. U wilt niet alleen kiezen voor een leverancier die garant staat voor kwaliteit en zekerheid maar u kan best ook rekening houden met een aantal andere factoren. Zo is het belangrijk om te kiezen voor een partner die u niet enkel voor en tijdens de implementatie van de nodige service voorziet maar ook na de implementatie. Service na verkoop in de vorm van een snelle, degelijke support al dan niet in de vorm van een SLA-contract is een must wanneer u kiest voor bedrijfssoftware van deze grootte. Ook dé juiste begeleiding en opleiding van uw mensen is van doorslaggevend belang en kan het verschil maken. De keuze voor een efficiënte software-oplossing is één, er voor zorgen dat deze software erna door uw mensen op de juiste manier gebruikt wordt is twee.

Offimac NV is die geschikte partner die voldoet aan alle eisen die u moet hebben bij een keuze voor dé juiste partner voor uw ERP voor de bouw. Meer informatie over Offimac NV kan u hier terugvinden.

Aarzel ook niet om een kijkje te nemen op onze website en het verhaal van een aantal tevreden klanten eens na te lezen, u leest het allemaal op onze website: www.offimac.be/klanten

 

N

Ervaring

N

1 Aanspreekpunt voor al uw ICT

N

ISO 9001 gecertificeerd

N

Onmiddellijk implementeerbaar

N

Professioneel

N

Vaste contactpersonen

Microsoft Dynamics 365 is dé basis voor ERP Bouw

Microsoft Dynamics 365 is de basis die wij gebruiken om de software-oplossing te ontwikkelen voor bouwbedrijven. Door de garantie voor kwaliteit en duurzaamheid van Microsoft en de combinatie met onze ervaring en kennis van bouwbedrijven hebben wij met bouwsoftware365 het softwarepakket in huis dat dankzij zijn modulaire opbouw kan voorzien in de noden van bouwbedrijven zonder dat u daarvoor hoge kosten voor maatwerk voor hoeft neer te tellen.