Dynamics 365 is de basis van Bouwsoftware365 en geeft u garantie van kwaliteit en duurzaamheid!

Dynamics 365 van Microsoft

Dynamics 365 is de nieuwste Microsoft Dynamics oplossing. Microsoft Dynamics 365 is een 100% cloudoplossing die meer functionaliteiten biedt aan Microsoft Office 365 gebruikers. Het integreert zowel componenten van Microsoft Dynamics NAV als componenten van Microsoft Dynamics CRM in één verenigde oplossing. Gebruikers zullen het ervaren als een business applicatie met dezelfde interface die gebruikers gewoon zijn van Office 365.

 

 

Dynamics 365, de software-oplossing voor bouwbedrijven in de cloud

Waarom Dynamics 365 van Microsoft?

De volgende generatie van intelligente bedrijfstoepassingen die werknemers voorziet van de juiste tools, betrokken klanten creëert en processen optimaliseert.

Begin met wat je nodig hebt

Kies uit modulaire toepassingen die zijn ontworpen voor specifieke processen, rollen en bedrijfstakken. Los zakelijke problemen op en maak eenvoudige uitbreidingen mogelijk doordat je hele bedrijf in de cloud werkt.

Productiviteit optimaliseren

Verhoog de productiviteit door bedrijfsprocesgegevens naadloos te verbinden met data van Office 365 en LinkedIn door vertrouwde tools zoals Outlook, Excel en Power BI in te zetten

Intelligentie toevoegen

Lever praktische inzichten die worden aangestuurd door kunstmatige intelligentie en de Microsoft-cloud, en die werknemers proactief begeleiden naar optimale resultaten en betere zakelijke resultaten.

Aanpassen aan verandering

Eenvoudig op maat maken, uitbreiden en verbinden. Bouw toepassingen met een modern platform met weinig of geen code zodat je kunt voldoen aan je specifieke zakelijke behoeften.

bouwsoftware365 be picture 101

Waarom is Offimac de geschikte Dynamics 365 partner?

N

Ervaring

N

1 Aanspreekpunt voor al uw ICT

N

ISO 9001 gecertificeerd

N

Onmiddellijk implementeerbaar

N

Professioneel

N

Vaste contactpersonen