Bouwsoftware is de bouwsoftware-oplossing voor ondernemingen in de bouw

Op zoek naar bouwsoftware? Laat onze software voor de bouw u inspireren!

Bouwsoftware365 van Offmac is de naam van onze standaard bouwsoftware. Deze software is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, waarover u meer leest op deze site. Het is een oplossing die u lokaal of in de cloud kunt gebruiken. En naast de bouwsoftware leveren wij u ook een complete totaaloplossing zoals u wil. Want dat is wat klanten willen!

Onze bouwsoftware voor uw bouwbedrijf omvat volgende modules:

R

Aankoop

R

Personeel

R

Financiën

R

Voorraad

R

Verkoop

R

CRM

R

Boekhouding

R

Office Koppelingen

R

Calculaties

R

Projectbeheer

R

Planning

R

Nacalculatie

bouwsoftware365 be picture 101

Bekijk deze filmpjes en lees meer over de modules van onze bouwsoftware

Hieronder vindt u alvast enkele filmpjes die u laten kennismaken met ons platform, dat gebaseerd is Microsoft Dynamics NAV en Business Centarl. En verderop deze pagina vindt u meer detailinfo over de specifieke bouwmodules van Bouwsoftware365.

Bouwsoftware365 modules werken op elk toestel!

Onze bouwsoftware kan u gebruiken waar u wil en wanneer u wil. Want de software is beschikbaar voor Windows, Apple en Android. En past zichzelf aan om te draaien op PC, laptop, tablet en smartphone. Als gebruiker kan u tal van toestellen door elkaar gebruiken. Bovendien zal de software er ook steeds hetzelfde uit zien. En dat is zeer aangenaam en gebruiksvriendelijk. Want het is een super mobiele software die medewerkers op kantoor en op de werven steeds kunnen gebruiken. En dat maakt van Bouwsoftware365 meteen ook een ijzersterk softwareproduct. Met zeer tevreden gebruikers.

bouwsoftware365 be picture 102

Calculaties en offertes

Ieder bouwbedrijf maakt calculaties en offertes. Met ons calculatieprogramma doet u dit op een overzichtelijke manier. Zodat het achteraf ook makkelijk is om uw werven en nacalculaties verder in detail op te volgen.

In onze bouwsoftware zit een specifiek calculatieprogramma dat u toelaat projecten te calculeren volgens meetstaten. U kan bestekken van architecten en studiebureaus importeren om er verder op te calculeren. En achteraf kan u opnieuw exporteren naar het formaat waarin u het wil. Bovendien spreekt het voor zich dat u ook offertes in de officiële formaten kan aanleveren.

Daarnaast laat het calculatieprogramma u toe bibliotheken en normen bij te houden. Zodat u snel kunt calculeren aan de hand van normen, activiteiten en stuklijsten. En lijnen en calculatieblokken kopiëren en aanpassen kan eveneens.

Vanuit de calculatie kan u per project prijsaanvragen naar leveranciers mailen en importeren. Zodat u per project steeds over de juiste prijsinfo beschikt. En later aan de juiste projectprijs kunt bestellen.

Na de calculaties kan u offertes in tal van formaten afdrukken. Bovendien kan u tal van interne projectbudgetoverzichten uitprinten.

Kortom: we leveren een zeer volledig calculatieprogramma dat eveneens de basis is voor de verdere projectuitvoering. U moet niets meer opnieuw typen, enkel de juiste offerte omzetten in het juiste order. En dan bent u klaar voor de volgende stappen in de projectuitvoering.

Van orders naar projectbeheer van A tot Z

Uw calculaties leiden tot offertes en orders. En deze orders gaat u vervolgens uitvoeren.

Voor elk nieuw projectorder gaat u de nodige zaken plannen en bestellen in Bouwsoftware365.

U gaat materialen bestellen, planningen doen, eventueel onderaannemers inhuren en mensen, machines en materieel inzetten. En natuurlijk dat u ook kan opvolgen wat waar besteld en geleverd werd.

Mensen, machines, materiaal en materieel kunnen ook via extra planningsborden gepland worden. En de gepresteerde uren en verbruiken worden ook geregistreerd.

Daarnaast voorziet Bouwsoftware365 in een uitgebreide module voor projectbeheer om werven projectmatig op te volgen van A tot Z. Omdat Bouwsoftware365 u helpt met ijzersterk projectbeheer en krachtige nacalculaties.

Bovenop zal u ook vorderingsstaten en facturen maken. Inkoop- en verkoopfacturen komen terecht in de boekhoudmodule. En alle kosten en opbrengsten worden geregistreerd op de juiste projecten. Zodat u steeds een goed up-to-date zicht hebt op uw nacalculaties per project.

Daardoor zorgt Bouwsoftware365 projectbeheer er voor dat u uw werven onder controle hebt.

Aankoop, voorraad en logistiek

Materiaal, materieel en logistiek worden ook aangestuurd vanuit Bouwsoftware365. Want zij zorgen voor aankopen, magazijnen, voorraden en verplaatsingen in uw bedrijf.

Vanuit onze bouwsoftware kan u materiaal bestellen en laten leveren in uw magazijn of rechtstreeks op de werf. Aankopen kan door 1 of meerdere personen.

En geleverde en gebruikte materialen worden geboekt op de juiste projecten en magazijnen. Materieel kan beheerd worden per persoon, locatie of werf. En ook hiervan wilt u waarschijnlijk de details van het verbruik bijhouden. Ook dat kan in onze bouwsoftware.

Financiën en boekhouding

Als bouwbedrijf werkt u met vorderingsstaten, pro forma facturen, facturen en boekhouding. Daarom vindt u dit ook terug in Bouwsoftware365 financiën.

Onze bouwsoftware omvat een boekhoudmodule inclusief elektronisch bankieren. Bovenop krijgt een uitgebreide set van financiële lijsten en rapporteringen.

Deze oplossing wordt gebruikt door duizenden bedrijven van klein tot groot.

Prijsstelling van Bouwsoftware365

Bouwsoftware365 is een Microsoft-oplossing die helemaal op de bouw is afgestemd.

Contacteer ons voor een prijsofferte van Bouwsoftware365!

Oplossingen naast Bouwsoftware365 die uw bouwsoftware nog meer compleet maken

Planningssoftware

Goede planning helpt u geld verdienen. Daarom ontwikkelden wij dan ook tal van planningsoplossingen. Wij hebben zowel oplossingen voor taakplanning, persoonsplanning als GANT projectplanning. En ons sterk punt is dat deze alle 3 met elkaar samenwerken, van detailplanning tot urenregistratie.

Verkoop en CRM

Professioneel verkoopsbeheer en een goed overzicht op offertes en aanbestedingen is belangrijk in de bouw. Want daardoor haalt u werk binnen.

Los van de CRM in Bouwsoftware365 ontwikkelden wij ook Bouw CRM 365 voor verkopers. Deze software werkt verder op Office 365. En het koppelt met Outlook agenda om taken en offertes op te volgen in het kader van aanbestedingen, bestekken en verkopen.

Bouw CRM 365 werd apart ontwikkeld. Zodat u het ook los van Bouwsoftware365 kunt gebruiken.

Documentbeheer

Bouwsoftware365 voorziet niet in uitgebreid documentbeheer. Maar wij kunnen tal van oplossingen voorstellen. Meer informatie hierover vindt u ook op deze site.

Personeelsbeheer

Naast bouwsoftware zoals Bouwsoftware365 beschikken wij ook over software voor HRM en personeelbeheer. Want ook dat hoort er bij in de bouw.

Apps

Vanop de werf informatie opvragen of ingeven? Online bestellen of materiaal en materieel aanvragen? Uw calculatie of boekhouding opvolgen via een app? Het kan allemaal met onze bouwapps. Want onze bouwsoftware ondersteunt apps op alle platformen.

Track & Trace

Bouwsoftware365 kan samenwerken met verschillende oplossingen voor track&trace.

Internetsites

Internetsites worden meer een meer gebruikt om klanten en medewerkers vanop afstand toegang te geven tot informatie. En zo beschikken wij ook over een internetportaal dat wij kunnen koppelen aan Bouwsoftware365. Want meer en meer mensen willen 24 uur op 24 informatie kunnen raadplegen van waar dan ook.

Managementrapportage

Meten is weten. En goede cijferinformatie helpt goede beslissingen te nemen. Daarom helpt onze software voor bouwbedrijven helpt u hiermee. Maar klanten die hierin nog een stap verder willen gaan helpen wij ook graag verder.

Hardware en cloud

Wij kunnen u alle mogelijke hardware en cloud leveren voor Bouwsoftware365. Wij leveren totaaloplossingen voor bouwbedrijven.

Office 365 en SharePoint

Ook hiervoor kan u bij ons terecht.